Belépés a menza pure rendszerbe: https://dunaharaszti.eny.hu/

Tájékoztató az év eleji étkezésről, nyilatkozatokról

Tisztelt Szülők!

Étkezéssel kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a Menzában a periódusokat szeptember 12-ig meg fogjuk nyitni, akkortól tudnak étkezést lemondani. Addig minden gyermeknek a tavalyi periódus szerint rendelünk étkezést.

Az osztályfőnökök szeptember elsején az osztályfőnöki órákon minden gyermeknek ki fogják osztani az étkezési nyilatkozatokat, amiken kérjük, jelöljék, milyen étkezést igényelnek és jogosultak-e normatív támogatásra.

Ezeket a dokumentumokat kitöltve kérjük visszaküldeni szeptember 2-án (pénteken) az osztályfőnököknek, ezek alapján állítjuk be a Menzában az étkezést. A támogatásra jogosító igazolásokat (tartósbeteg igazolás, rendszeres gyermekvédelmi igazolás, egyéb önkormányzati támogatásra jogosító igazolás) szintén kérjük beküldeni legkésőbb szeptember 5-ig.

Az étkezési nyilatkozatok és a frissített étkezési térítési díjak elérhetőek honlapunkon.

Étekezési díjak tájékoztatók – nyilatkozatok – 2022

Tisztelt Szülők!

Az iskolai gyermekétkeztetés díjak a 2022. augusztus 1-jei rendkívüli képviselő-testületi ülés határozata alapján módosulnak 2022. szeptember 1-jétől:

A térítési díj naponta 3 étkezéssel Reggeli: 175 Ft Ebéd: 565 Ft Uzsonna: 175 Ft bruttó 915 Ft/nap -ra emelkedik.

Letölthető tájékoztatók – nyilatkozatok

Étkezéssel kapcsolatos információk

Tisztelt Szülők!

Az új tanév étkezési nyilatkozatai megtalálhatóak a letölthető dokumentumok között. Akinek van lehetősége, kérem töltse le a dokumentumokat,  nyomtassa ki és kitöltve  szíveskedjék első nap beküldeni az iskolába. Akinek nincs erre lehetősége, azoknak első napon hazaküldjük a kitöltendő dokumentumokat, amit másnapra kérünk visszaküldeni.

Mindenki számára kötelező nyilatkozni  akkor is, ha nem kér étkezést. Ebben az esetben azt a pontot kell bejelölni, hogy a szülő otthon gondoskodik a gyermeke  étkeztetéséről.

A kedvezményben részesülők számára  van egy további kitöltendő dokumentum. Kedvezményt kaphat a 3 gyermeket nevelő család, vagy ha tartós beteg  igazolással rendelkezik a gyermek, vagy ha az Önkormányzattól rendszeres gyermekvédelmi kedvezményről határozattal rendelkezik.

Köszönettel: Titkárság